طراحی سایت | خدمات سئو | تبلیغات در گوگل

زردی نوزاد | دستگاه زردی | اجاره دستگاه زردی

علل زردی نوزاد

طبیعی است که سطح بیلی روبین کودک پس از تولد کمی زیاد باشد. هنگامی که کودک در رحم مادر رشد می کند ، جفت بیلی روبین را از بدن کودک خارج می کند.

جفت عضوی است که در دوران بارداری برای تغذیه کودک رشد می کند. بعد از تولد ، کبد کودک شروع به انجام این کار می کند. ممکن است مدتی طول بکشد تا کبد کودک بتواند این کار را به طور موثر انجام دهد.

بیشتر نوزادان دارای زردی پوست یا زردی هستند. به این زردی فیزیولوژیکی می گویند. این معمولاً در سنین 2 تا 4 روزگی کودک قابل مشاهده است. بیشتر اوقات مشکلی ایجاد شود و در عرض 2 هفته از بین می رود.

در نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند ممکن است دو نوع زردی دیده شود. هر دو نوع معمولاً بی ضرر هستند.

زردی شیردهی در نوزادان شیرده در طی هفته اول زندگی مشاهده می شود. این احتمال بیشتر زمانی رخ می دهد که نوزادان به خوبی شیر نخورند یا شیر مادر دیربه نوزاد داده شود و منجر به کم آبی بدن می شود.

زردی شیر مادر ممکن است در برخی از نوزادان سالم که از شیر مادر تغذیه می کنند ، پس از روز 7 تولد ظاهر شود. به احتمال زیاد طی هفته های 2 و 3 به اوج خود می رسد ، اما ممکن است در یک ماه یا بیشتر در سطح پایین باقی بماند. این مشکل ممکن است به دلیل تأثیر مواد موجود در شیر مادر بر تجزیه بیلی روبین در کبد باشد.

زردی شیر مادر یا زردی شیردهی

زردی شیر مادر با زردی شیردهی متفاوت است. اگر نوزاد مبتلا به زردی شدید نوزاد باشد ممکن است باعث افزایش تعداد گلبول های قرمز خون شود که باید در بدن جایگزین شوند ، مانند:

شکل غیر طبیعی سلول های خونی (مانند کم خونی سلول داسی شکل)
عدم تطابق گروه خونی بین مادر و نوزاد (ناسازگاری Rh یا ناسازگاری ABO)
خونریزی زیر پوست سر (سفالوهاتوم) که ناشی از زایمان دشوار است
سطح بالاتری از گلبول های قرمز خون که بیشتر در نوزادان با سن کوچک حاملگی (SGA) و برخی دوقلوها مشاهده می شود.

عفونت

کمبود پروتئین های مهم خاص که آنزیم ها نامیده می شوند
مواردی که برداشتن بیلی روبین برای بدن کودک دشوارتر است نیز ممکن است منجر به زردی شدیدتر شود ، از جمله:

– داروهای خاص
– عفونت های موجود در هنگام تولد ، مانند سرخچه ، سفلیس و سایر موارد دیگر
– بیماری هایی که بر کبد یا مجاری صفراوی تأثیر می گذارند ، مانند فیبروز کیستیک یا هپاتیت
– سطح اکسیژن کم (هیپوکسی)
– عفونت (سپسیس)
– بسیاری از اختلالات ژنتیکی یا ارثی مختلف
– نوزادانی که خیلی زود متولد می شوند (زودرس) بیشتر از نوزادان عادی به زردی مبتلا می شوند.

بهتر است اگر کودک شما زردی دارد نگران نباشید.
دیدن چشمان و پوست زردرنگ کودک شما به راحتی والدین را به حالت وحشت در می آورد ، مخصوصاً اگر قبلاً هرگز آن را ندیده اید. کاداککل راداکریشنان ، متخصص گوارش کودکان ، گفت: این تغییر رنگ زرد در یک نوزاد تازه متولد شده زردی نامیده می شود و این یک مسئله رایج است.

 

دستگاه زردی | اجاره دستگاه زردی | دستگاه فتو تراپی

 

دستگاه زردی نوزاد چیست؟

دستگاه زردی نوزاد سیستمی است که معمولا از آن برای معالجه زردی نوزادان به کار گرفته می شود. این سیستم با ساز و کاری علمی و مدبرانه سبب می شود زردی نوزاد بعد از مدت زمان کوتاهی برطرف شود.

شیوه ای که در معالجه زردی نوزادان بکار گرفته می شود تابش نور با طول موجی ویژه به قسمت هایی از بدن نوزاد می باشد.

در این روش از نور خاصی برای تغییر فرم بیلی روبین به کار برده می شود و سرانجام نوزاد به صورت مناسب تری می توان بیلی روبین را مرتب سازی نماید. اگرچه این شیوه درمانی بدون ریسک و مطمئن بوره و خیلی کم عوارض جانبی در پی خواهد داشت ولی برای معمولا برای نوزادان چشم بند های ویژه ای به کار می گیرند تا چشم آنها در مقابل نور دستگاه زردی در امان بماند.

بدن نوزاد در موضع نور های سفید، سبز یا آبی واقع می شود به نوعی که به اکثر بخش های پوست نوزاد این نور ها بتابند.

در این وضعیت از نوزاد برای خاطر جمعی از پایین آمدن میزان بیلی روبین خون آزمایش خون گرفته می شود. پایین آمدن بیلی روبین را می توان طی 4 الی 6 ساعت رویت نمود. نوزادان نارس را حتی زمانی که در حال معالجه به شیوه فتوتراپی هستند می توان شیر داد.

عوارض جانبی بعد از اعمال دستگاه فتوگرافی

بعضی مسائل ناچیز نظیر مدفوع شل یا بثورات پوستی امکان دارد مشاهده شود که همواره بعد از اعمال فتوتراپی این عوارض جانبی رفع می شوند.

به وسیله نیروی این طول موج از نور، قسمت هایی که در برابر نور واقع می شوند روزنه ای برای ورود نیرویی می شود که یک راست به گلبول های قرمز خون این نوزادان وارد می شود.

این گلبول های قرمز با توجه به عللی مورد حمله زردی واقع شده اند با توجه به نیرویی این نور مخصوص از بین رفته و بیلی روبین های تازه ای جای آنها را می گیرند و این یعنی عامل زردی پایین آمده و زردی نوزادان التیام یافته است.

با بکارگیری این دستگاه و ابزار آلات جانبی آن که در فرایند درمان مورد استعمال واقع می شوند می توان بعد از 2 الی 3 روز زردی نوزادان را برطرف نمود.

آشنایی کامل با کارایی دستگاه فتوتراپی

دستگاه زردی که به همان دستگاه فتوتراپی معروف است همانطور که از نام آن مشخص است برای معالجه زردی نوزاد به کار برده می شود. فتوتراپی در حقیقت به مفهوم معالجه توسط فوتون ها و نور ها می باشد.

همان گونه که مستحضرید یکی از بیماری های رایج در میان نوزادان تازه به دنیا آمده زردی یا یرقان می باشد. برای معالجه این بیماری از سیستم هایی که عوارض آن خیلی کم است یا به بیان دیگر عوارضی ندارند دستگاه فتوتراپی نوزاد است.

بررسی و معالجه اولیه و فوری زردی می تواند از ایجاد عوارض جدی پیشگیری نماید. از عوارض جدی و درمان نشدن یرقان می توان فلج مغزی، عقب ماندگی ذهنی، مشکل در اعتدال حرکتی، ناهنجاری های دندانی، ناشنوایی و حملات صرعی را نام برد که به هیچ عنوان درمان شدنی نیستند.

زردی پوست نوزاد معمولا از صورت آغاز شده و زمانی که میزان بیلی روبین در خون افزایش یافت به شکم و پا ها وسعت می یابد. استفاده از دستگاه فتوتراپی یکی از مرسوم ترین روش های درمان این بیماری است که در پایین آمدن میزان بیلی روبین اهمیت بسزایی دارد.

این دستگاه فرم و ساختار مولکولی بیلی روبین را عوض می نماید. نور درمانی اجازه می دهد گلبول های قرمز در زیر پوست از بین رفته و همچنین از خون و پوست خارج شده و دفع شود.


ارسال دیدگاه جدید
کد امنیتی رفرش